Activiteiten

Naast volleybal organiseert UvO natuurlijk nog een boel andere leuke dingen!
Lees hieronder meer over deze activiteiten.

Feesten en borrels

Elke laatste donderdag van de maand, nadat de stufi is gestort, is er een borrel voor alle UvO’ers. Ook bij bijzondere gelegenheden is er een borrel, zoals na de instuiftrainingen, ALV of een mixtoernooi! De borrels vinden plaats in Maslow, op een halve minuut fietsen van het USC. Houd de Facebook in de gaten voor de komende borrel! Ongeveer één keer in de twee maanden is er een echt UvO Feest met daaraan een thema gekoppeld.

Beachvolleybal

In juli en augustus is er geen training. Om een beetje in conditie te blijven wordt er deze maanden gebeacht op de beachvelden van het USC. Wij zorgen voor het volleybalnet, dus het enige wat je hoeft te doen is volleybalkleding aan te trekken en te komen! Het is altijd leuk om in de zomer met volleybal bezig te blijven. Zeker ook na zonsondergang op een warme zomerdag als iedereen voldaan in het gras ligt tot laat in de avond. Omdat het ook in mei en juni vaak al lekker weer is, wordt met beachvolleybal gestart na het eindigen van de competitie. Dus ook als de competitie afgelopen is, kun je nog lekker blijven (beach)volleyballen!

Activiteiten

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de activiteitencommissie. Enige voorbeelden van de vele leuke dingen die we doen: een bierproeverij, het jaarlijkse nieuwjaarsdiner, PubQuiz en thuispeeldagen.

IntrUvO

IntrUvO is het introductieweekend dat jaarlijks plaatsvindt in het eerste weekend van oktober. Het is geen ontgroening, maar het kennismaken met de vereniging - voor zowel nieuwe als oude leden - staat centraal!

WintrUvO: Wintersport met UvO

In het voorjaar organiseert de WintrUvO commissie een wintersportreis. Zowel ervaren als beginnende wintersporters zijn welkom om een aantal dagen met UvO de sneeuw op te zoeken. We garanderen je veel plezier op de pistes en natuurlijk ook bij de après-ski...

UvO Toernooi

Het UvO Blacklight Toernooi is het jaarlijks terugkerende eigen toernooi. Dit vindt meestal plaats in de winter. Het toernooi is toegankelijk voor iedereen ook andere volleybalvereniginen. Na het toernooi volgt er een prijsuitreiking en een spectaculair feest.

Texeltoernooi

Het Texeltoernooi is een jaarlijks terugkerend gras-volleybaltoernooi op, waar ook anders, Texel. Elk UvO team wordt ingeschreven voor dit toernooi. Het Texeltoernooi duurt een heel weekend lang. Dit betekent een heel weekend: volleybal; feesten en gezelligheid! UvO koppelt elk jaar een thema aan het Texeltoernooi, zodat iedereen ons herkent!