Commissies

Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om alle activiteiten tot een groot succes te maken. Diverse commissies zijn het gehele seizoen bezig om fantastische evenementen te organiseren. Hieronder vind je alle commissies en hun activiteiten. Wil jij je ook inzetten voor de vereniging? Mail dan naar het bestuur en meld je aan voor een commissie!

 

ORGANISERENDE COMMISSIES

ACTIVITEITENCOMMISSIE

De activiteitencommissie organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Deze commissie zit vol nieuwe bruisende ideeën, dus houd de website en Facebook in de gaten!

LIFTCOMMISSIE

In april 2014 is UvO voor het eerst wezen liften naar een onbekende locatie. Dat grote succes moet natuurlijk overtroffen worden en daar gaat de liftcommissie voor zorgen! Voel je je ook geroepen om dit leuke weekendje weg te organiseren?

FEESTCOMMISSIE

Bij een studentenvereniging horen feesten! Hiervoor zorgt de feestcommissie. Het hele seizoen is de feestcommissie bezig met het organiseren van leuke feesten. Locatie en muziek zijn essentieel voor een mooie feestavond.

INTRUVO-COMMISSIE

Elk jaar in het eerste weekend van oktober vindt IntrUvO plaats: het weekend voor zowel nieuwe als oude leden om elkaar beter te leren kennen. De IntrUvO-commissie is het creatief brein achter dit weekend, zodat er genoeg uitdagende spellen en drank zullen zijn om de tongen los te maken en ijs te breken!

TOERNOOICOMMISSIE

De toernooicommissie organiseert elk jaar het UvO Blacklighttoernooi. Tijdens dit toernooi gaan de lichten uit en de blacklights aan, dus het enige wat je nog kan zien, zijn de netten, de ballen en als je je goed voorbereid hebt: je teamgenoten. Na het toernooi volgt een prijsuitreiking en een gloeiend goed feest!

REDACTIE

Meerdere keren per jaar komt de UvOlder uit. Dit is het verenigingsblad van UvO. Alle nuttige en onnutige informatie is hierin te vinden. Naast nieuwtjes vanuit het bestuur, komen ook roddels uitgebreid aan orde. De redactiecommissie bestaat uit de PR-functionaris en een aantal UvO-leden. De laatste nieuwtjes kan je altijd mailen naar de redactie via dit e-mailadres: redactie@uvo-amsterdam.nl.

EXTERNE-TOERNOOICOMMISSIE

De externe-toernooicommissie organiseert uitstapjes naar andere toernooien waaraan UvO meedoet, het Texel-toernooi is vaak het hoogtepunt van de externe uitstapjes. De commissie regelt de inschrijvingen, betalingen en eventueel de plekken om te overnachten.

WINTRUVO-COMMISSIE

UvO is niet alleen te vinden in het volleybalveld, maar ook in de sneeuw! Ieder jaar verzorgt de WintrUvO-commissie een tripje naar de bergen.

 

ONDERSTEUNENDE COMMISSIES

TC

De Technische Commissie zorgt twee keer per jaar, na de instuiftrainingen, voor de teamindeling. Het hele jaar houden zij contact met de trainers, coaches en de teams. Ze zijn te bereiken via het volgende e-mailadres: tc@uvo-amsterdam.nl

KASCOMMISSIE

De penningmeester kan niet zomaar zijn of haar gang gaan. De kascommissie controleert elke handeling en transactie die de penningmeester doet namens UvO. De kascommissie bestaat uit twee mensen en worden gekozen tijdens de Algemene Ledenvergadering.

GESCHILLENCOMMISSIE

Actief is deze commissie nog niet geweest. Maar mocht er een geschil optreden binnen UvO waar beide partijen niet uit komen, staat de geschillencommissie klaar.