Activiteiten

Naast volleybal organiseert UvO natuurlijk nog een boel andere leuke dingen!
Lees hieronder meer over deze activiteiten.

FEESTEN EN BORRELS

Elke eerste donderdag van de maand is er na de training een borrel voor alle UvO’ers. Deze borrels vinden plaats in de Polder, op een halve minuut fietsen van het USC. Ook vinden er borrels plaats na de thuisspeelavonden, dit is ongeveer om de week. De thuisspeelavondborrels (TAB) vinden dit jaar plaats in Cafe Mojo. Houd de Facebook in de gaten voor de komende borrel! Ongeveer één keer in de drie maanden is er een echt UvO Feest met daaraan een thema gekoppeld.

Tijdens de COVID-periode gingen/gaan de borrels ook gewoon door op de vaste borrelavond maar dan online via het platform genaamd Discord. Speel samen met je teamgenoten 30-seconds, een Pubquiz of één van de spellen die mensen uit de vereniging hebben gemaakt of ga naar de online Mojo/Polder om daar weer het contact met de vereniging op te pakken!

BEACHVOLLEYBAL

In juli en augustus is er geen training. Om een beetje in conditie te blijven wordt er deze maanden gebeacht op de beachvelden van het USC. Wij zorgen voor het volleybalnet, dus het enige wat je hoeft te doen is volleybalkleding aan te trekken en te komen! Het is altijd leuk om in de zomer met volleybal bezig te blijven. Zeker ook na zonsondergang op een warme zomerdag als iedereen voldaan in het gras ligt tot laat in de avond. Omdat het ook in mei en juni vaak al lekker weer is, wordt met beachvolleybal gestart na het eindigen van de competitie. Dus ook als de competitie afgelopen is, kun je nog lekker blijven (beach)volleyballen!

ACTIVITEITEN

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de activiteitencommissie. Enige voorbeelden van de vele leuke dingen die we doen: een bierproeverij, het jaarlijkse nieuwjaarsdiner, PubQuiz en thuispeeldagen.

Zoals bij feesten en borrels zorgt UvO er ook voor dat iedereen in contact blijft ook al moet dit online. We zorgen er met zijn allen voor dat we met in acht houding van de maatregelen toch activiteiten kunnen organiseren.

INTRUVO

IntrUvO is het introductieweekend dat jaarlijks plaatsvindt in het eerste weekend van oktober. Het is geen ontgroening, maar het kennismaken met de vereniging - voor zowel nieuwe als oude leden - staat centraal!

WINTRUVO: WINTERSPORT MET UVO

In de winter organiseert de WintrUvO commissie een wintersportreis. Zowel ervaren als beginnende wintersporters zijn welkom om een aantal dagen met UvO de sneeuw op te zoeken. We garanderen je veel plezier op de pistes en natuurlijk ook bij de après-ski...

UVO TOERNOOI

UvO organiseer jaarlijks een eigen toernooi. Dit vindt plaats in het voorjaar. Het toernooi is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor andere volleybalverenigingen. Na het toernooi volgt er een prijsuitreiking en een spectaculair feest.

EXTERNE TOERNOOIEN

Naast het eigen UvO toernooi doet UvO ook mee aan toernooien van andere verenigingen. Een van de jaarlijks terugkerende volleybaltoernooien is het Texeltoernooi op, waar ook anders, Texel. Elk UvO team wordt ingeschreven voor dit toernooi. Het toernooi duurt een heel weekend lang. Dit betekent een heel weekend: volleybal; feesten en gezelligheid! UvO koppelt elk jaar een thema aan het event, zodat iedereen ons herkent!