Commissies

Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om alle activiteiten tot een groot succes te maken. Diverse commissies zijn het gehele seizoen bezig om fantastische evenementen te organiseren. Hieronder vind je alle commissies en hun activiteiten. Wil jij je ook inzetten voor de vereniging? Mail dan naar het bestuur en meld je aan voor een commissie!

 

ORGANISERENDE COMMISSIES

Redactiecommissie (RedactCie) 

De RedactCie zorgt ervoor dat er meerdere keren per jaar een UvOlder verschijnt. Dit is het verenigingsblad van UvO, waar allerlei nuttige én niet-nuttige informatie in is te vinden. Naast nieuwtjes vanuit het bestuur, komen ook roddels uitgebreid aan orde. 

Promotiecommissie (PromoCie) 

De PromoCie zorgt ervoor dat alle leuke en gênante momenten op UvO-evenementen vastgelegd worden. Want wat zouden we nou moeten zonder beeldmateriaal van al die activiteiten, thuisspeeldagen, feestjes en toernooien? Daarnaast helpt de PromoCie ook met het ontwerpen van UvO-kleding en -merchandise.  

Interne Toernooicommissie (InToCo) 

Ieder jaar organiseert UvO een toernooi. Voorgaande jaren was dit het UvO Blacklighttoernooi met aansluitend feest. Dit jaar is het, net als het afgelopen jaar, het idee om een grootser toernooi te organiseren met feest en overnachting. Dit compleet nieuwe concept wordt uitgewerkt en uitgevoerd door de Interne Toernooicommissie.  

Externe Toernooicommissie (EXTC) 

Andere verenigingen organiseren ook veel toernooien door het jaar heen, waarvan de twee meest populaire het Texeltoernooi zijn van Tevoko en het HAJRAA Buitentoernooi. De Externe Toernooicommissie organiseert uitstapjes naar deze toernooien: de inschrijvingen, betalingen en eventueel de plekken om te overnachten.  

Activiteitencommissie (ActiviteitCie) 

De ActiviteitCie organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten voor alle UvO leden. Denk aan het Nieuwjaarsdiner, de UvOlympics, een pubquiz of een spelletjesavond. De commissie is volledig vrij in de invulling van al hun activiteiten, wat leidt tot bruisende en creatieve ideeën en activiteiten!  

Feestcommissie (FeestCie) 

UvO is natuurlijk wel een studentenvereniging, dus ook aan feesten mag het niet ontbreken. De FeestCie organiseert ten minste drie feesten per jaar: het gala, het eindfeest en een feest in de eerste seizoenshelft. 

IntrUvO-commissie (IntrUvOCo) 

Ieder jaar in het laatste weekend van september vindt IntrUvO plaats: een introductieweekend voor zowel nieuwe als oude leden om elkaar beter te leren kennen. De IntrUvO-commissie is het creatief brein achter dit weekend, zodat er genoeg uitdagende spellen en drank zullen zijn om de tongen los te maken en ijs te breken!

MidtrUvO-commissie (MidtrUvOCo) 

Ook in het laatste weekend van februari wordt er introductieweekend georganiseerd, namelijk MidtrUvO. Dit weekend kan iedereen, als ze eenmaal gesetteld zijn in hun team, ook de rest van UvO beter leren kennen! Ook nieuwe leden die in de januari instuif lid zijn geworden, hebben dan een heel weekend de kans om één te worden met onze gezellige vereniging.  

WintrUvO-commissie (WintrUvOCo) 

UvO is niet alleen te vinden in het volleybalveld, maar ook in de sneeuw! Ieder jaar in januari verzorgt de WintrUvO-commissie een tripje naar de bergen. In 2021 zal er vanwege corona helaas geen WintrUvO plaatsvinden. Wel kun je winterse activiteiten organiseren met de Activiteitencommissie, zoals een dagje schaatsen of skiën!  

Liftcommissie (LiftCie) 

De LiftCie organiseert ieder jaar in een weekend in april een liftwedstrijd naar een onbekende locatie. Ze zorgen ervoor dat er een slaapplek is, een dinerlocatie en een bezemwagen om de minder succesvolle lifters op weg te helpen. En dat niemand er voor het weekend al achter komt wat de bestemming is!

 

ONDERSTEUNENDE COMMISSIES

Technische Commissie (TC) 

De Technische Commissie maakt twee keer per jaar de teamindeling, na de instuiftrainingen in augustus/september en in januari. Ook houden ze het hele jaar contact met de trainers, de coaches en de teams.  

Kascommissie (KasCo) 

De penningmeester kan niet zomaar zijn of haar gang gaan! De KasCo controleert elke handeling en transactie die de penningmeester doet namens UvO. De KasCo bestaat uit minimaal twee mensen en wordt goedgekeurd tijdens de Algemene Ledenvergadering. 

Geschillencommissie (SchilCo) 

Actief is deze commissie nog niet geweest, maar mocht er een geschil optreden binnen UvO waar beide partijen niet uit komen, staat de Geschillencommissie klaar. Ook deze commissie bestaat uit twee mensen en wordt goedgekeurd tijdens de Algemene Ledenvergadering.