Even voorstellen

UvO is een sportieve studentenvolleybalvereniging in Amsterdam. Momenteel wordt UvO door elf teams vertegenwoordigd in de zes klassen tellende Nevobocompetitie in Amsterdam. Dit zijn vier herenteams (2e klasse, 3e klasse, 4e klasse en 5e klasse) en zeven damesteams (1e klasse, 2x 3e klasse, 4e klasse, 2x 5e klasse en 6e klasse). Dit jaar komen er nog een herenteam en een damesteam bij die vanaf januari 6e klasse zullen gaan spelen. De meeste wedstrijden zijn op doordeweekse avonden. Op dinsdagavond zijn de thuiswedstrijden in de Wethouder Verheijhal. Alle teams trainen op donderdagavond in het USC Universum op het Science Park 306 in Amsterdam Oost.

UVO IS MEER DAN ALLEEN VOLLEYBAL

We zijn erg competitief, maar gezelligheid is zeker zo belangrijk. Daarom organiseert UvO met regelmaat feesten, activiteiten en hebben we elke laatste donderdag van de maand een borrel. Ook worden zowel indoor- als outdoortoernooien georganiseerd en gespeeld. Met als klappers van het seizoen het UvO Volleybrakken toernooi en het Texel Tevoko toernooi.

COMPETITIE SPELEN IN EEN TEAM

Bij UvO speel je in teams met medestudenten die graag volleyballen. Doordat de opkomst op trainingen hoog is, ben je samen al snel een (h)echt team. De leeftijd van de meeste spelers ligt tussen 18 en 26 jaar.

NATUURLIJK IS VOLLEYBALLEN BIJ UVO NIET DUUR

Voor studenten is het financieel erg aantrekkelijk om bij UvO te spelen. Met een jaarlijkse contributie van € 174 zijn we de goedkoopste volleybalvereniging van Amsterdam. De contributie is afhankelijk van of je wedstrijden speelt of alleen trainingen volgt. Kijk voor de volledige prijzentabel hier.